Challenge 2024: Soils

Challenge 2024:  Soils – ‘Grondige verbeelding’.

De Challenge van 2023 was een heus succes! In het mooie kerkje in Millingen aan de Rijn exposeerden meer dan 20 kunstenaars hun verbeelding van ‘de onzichtbare’. Prachtig om te zien hoe ieder vanuit zijn of haar eigen discipline vorm gaf aan deze uitdaging.  Het werd een tentoonstelling met een enorme verscheidenheid.

Het thema van de Challenge-expositie tijdens Pasen 2024 werd ‘Soils’ 
De driepoot van Kunst, Cultuur en Natuur vormt de essentie van ons kunstcollectief en ‘Soils’ werd het verbindende element voor de nieuwe uitdaging.

Hoe kunnen wij als kunstenaars van het Kunstcollectief Gelderse Poort ons verbinden met de grond waarop wij leven?  Ieder van ons op zijn of haar eigen manier, maar ook met elkaar. De wereld verandert, wij veranderen de wereld!  Onze grond-deskundige partner K3  heeft veel projecten rondom ‘Soils’. Misschien dat hun projecten jou kunnen inspireren?

30, 31 maart en 1 april – werd met veel succes de challenge-expositie ‘SOILS’ in het Zalmkerkje in Millingen aan de Rijn gehouden. Er kwamen zo’n 500 bezoekers op af!

De komende tijd zal het werk als reizende tentoonstelling verschillende locaties aandoen. Zie daarvoor de rubriek ‘Bijzondere exposities en projecten