Workshops / Cursusaanbod

BEELDHOUWEN IN DE BOURGOGNE

21 tot en met 26 juli 2024

Heb je zin in een creatieve vakantie in de prachtige Franse Bourgogne? Genieten van een inspirerende beeldhouwweek met je beeldhouwbok midden in de natuur? Gun jezelf een beeldhouwvakantie in Molesmes. Een pittoresk dorp waar Karel Appel decennialang woonde in het plaatselijke Château.

Een week vol creativiteit en inspiratie in een oude wijnhoeve uit 1881. Je krijgt individuele begeleiding. Je leert de basis van het beeldhouwen in steen: ontwerp, uitvoering en afwerking. Heb je al ervaring, dan kun je deze week gebruiken om groter te werken of iets nieuws te proberen. Elke dag is er veel tijd om te beeldhouwen.

Naast het programma is er voldoende ruimte om op eigen gelegenheid iets ondernemen: wandelen, fietsen, klimmen, bezoek aan Auxerre, de wijnstreek rond Chablis enz. 

Meer informatie vind je op de website of schrijf je gelijk in.

Door op de knop hieronder te klikken, kunt u het actuele educatie aanbod downloaden van Filmpers- en Communicatiebureau Movie Machine uit Millingen aan de Rijn. De cursussen en lezingen zijn beschikbaar voor bioscopen, filmhuizen, culturele centra, voortgezet en hoger onderwijs.