Workshops / Cursusaanbod

Cursusaanbod Atelier Landfort

Het cursus- en lesseizoen hier in het atelier loopt ten einde. De laatste workshop ‘Verrassende Afdruktechnieken’ is op 2 en 3 juni en dan starten we in september weer met de nieuwe lestrajecten en de workshops. Op de website zie je al het aanbod bij elkaar staan. Er is nog een klein aantal plekjes beschikbaar hier en daar.

September is natuurlijk nog even weg. Mocht je deze zomer ook nog graag creatief bezig willen zijn, dan heb ik goed nieuws voor je! Want de online cursus Artjournaling vanuit je h’art staat weer open voor inschrijving. Met korting als je je voor 1 juni hebt aangemeld. Ook superleuk als je de drie live avonden Artjournaling hier in het atelier al hebt gedaan. Deze online cursus is namelijk veel en veel uitgebreider en je gaat er opnieuw jouw eigen draai aan geven.

Zomercursus ☀️ Artjournaling vanuit je h’art! ❤️🍀

Een heerlijke zomercursus, want je neemt je artjournal lekker overal mee naar toe. Je hebt niet veel nodig om creatief bezig te zijn en op deze manier kun je ook je vakantieherinneringen vastleggen. Je volgt de cursus online vanaf je eigen locatie op het moment dat jou goed uitkomt. Hoe leuk is het om er al je vakantieherinneringen, toegangstickets, bonnetjes of noem maar op in te verwerken……!
Je gaat experimenteren op je eigen manier. Ik leer je alles over de materialen die je kunt gebruiken, je krijgt verschillende inspiratieopdrachten, veel voorbeelden en een volledige inkijk in mijn persoonlijke artjournal. Als extra zit er ook een schrijfmodule bij, ‘creatief schrijven vanuit je h’art’, met schrijfcoach Liek.
Deze superleuke en inspirerende cursus staat nu weer open voor inschrijving. Je kunt je vóór 1 juni nog inschrijven tegen een speciale prijs, of download hier eerst de gratis minigids die ik speciaal voor artjournalers heb geschreven, met veel handige opstarttips.
Deze cursus zal zeker je creatieve brein stimuleren. Door middel van inspirerende opdrachten en voorbeelden ga je op je eigen manier aan de slag in je Artjournal. Je gaat je boekje gebruiken als visueel dagboekje, als experimenteerboekje of misschien wel als inspiratieboekje.

Je gaat Artjournalen vanuit je H’Art!

Dat inspiratie overal zit leer ik je in deze online cursus met ruim 20 lessen en inspiratieopdrachten met video’s en downloads. Ik geef je veel tips en uitleg over technieken, materialen en gereedschap, tips om te starten, hoe je een artjournal kunt gebruiken, je krijgt voorbeelden, een volledige inkijk in mijn persoonlijke Artjournal en ik doe het ook voor in handige video’s.
Als extra krijg je toegang tot een besloten Facebookgroep om werk te delen en om feedback te krijgen als je dat wilt en we hebben maandelijks een online Q&A sessie via Zoom.
Natuurlijk ga ik vooral je creatieve brein aanzetten, krijg je heel veel inspiratie en ga ik je stimuleren om te gaan experimenteren en er jouw eigen draai aan te geven.
In de bonusmodule Creatief schrijven vanuit je H’art zul je jezelf verbazen. Verrassend wat er voor een mooie woorden uit jouw pen kunnen vloeien dankzij de creatieve schrijfopdrachten.   Just do it!

Als je je aanmeldt vóór 1 juni (dat is volgende week al), dan doe je meteen mee voor de speciale prijs van 129 euro. Een speciale prijs want deze cursus vertegenwoordigt een waarde van ruim 350 euro en na 1 juni gaat de prijs omhoog!
Als je je nu aanmeldt kun je de hele zomer volop Artjournalen vanuit je h’art en kun je meteen beginnen! Op een moment dat jou goed uitkomt, waar je ook bent.
De complete cursusbeschrijving met alle details vind je op de website als je klikt op onderstaande knop. Via de website kun je je ook aanmelden.

Heb je nog vragen, dan mail me gerust even.
Zie ik je binnenkort in mijn online atelier?

Hartelijke groet, Sabrine

Gezocht: Kunstenaar met atelier
open jij je deuren tijdens het Landelijk Atelierweekend?

Beste kunstenaar,

Sinds de start in 2019 is het Landelijk Atelierweekend uitgegroeid tot een groot succes. Ook dit jaar op 24 & 25 juni en 11 & 12 november vinden de Landelijke Atelierweekenden plaats.
Door deel te nemen vergroot je de kans op verkoop van jouw kunstwerken en krijg je landelijke zichtbaarheid. Daarnaast inspireer je kunstliefhebbers doordat je ze een kijkje achter de schermen biedt. Je legt nieuwe contacten en verkoopt mogelijk meteen ook kunstwerken. Je bepaalt zelf je openingstijden tijdens het Landelijk Atelierweekend en je bent van harte uitgenodigd om extra activiteiten te organiseren.
Ben jij nieuwsgierig naar de deelnemende kunstenaars en activiteiten, wellicht bij jou in de buurt? Of wil je direct deelnemen? Ga dan naar www.landelijkatelierweekend.nl/deelnemen.

Aanmelden voor het Landelijke Atelierweekend 24 & 25 juni 2023 kan elk moment, in principe tot één dag voor de start maar wij adviseren je om je vóór 1 juni aan te melden om zo optimaal te kunnen profiteren van de voordelen en landelijke publiciteit. Open ook je deuren en deel je kunst!

Als je eerst vragen hebt over het Landelijk Atelierweekend, laat je het ons dan weten?
Met hartelijke groet,
Stichting Kunstweek
Maartje Heikamp en Ashton Broeders
www.landelijkatelierweekend.nl
info@landelijkatelierweekend.nl

Het cursus- en lesseizoen hier in het atelier loopt ten einde. De laatste workshop ‘Verrassende Afdruktechnieken’ is op 2 en 3 juni en dan starten we in september weer met de nieuwe lestrajecten en de workshops. Op de website zie je al het aanbod bij elkaar staan. Er is nog een klein aantal plekjes beschikbaar hier en daar.

 

Door op de knop hieronder te klikken, kunt u het actuele educatie aanbod downloaden van Filmpers- en Communicatiebureau Movie Machine uit Millingen aan de Rijn. De cursussen en lezingen zijn beschikbaar voor bioscopen, filmhuizen, culturele centra, voortgezet en hoger onderwijs.