Sabrine Swanenberg, Atelier Landfort

Contactgegevens

Sabrine Swanenberg-van Gelder

Landfortallee 4
6921 JS Duiven
t: 06-53724771
w: www.atelierlandfort.nl
e: atelierlandfort@gmail.com

 

Over Sabrine

Creativiteit, in allerlei vormen, is voor Sabrine van jongs af aan al erg belangrijk. Het kijken naar expressieve schilderkunst geeft haar veel plezier en inspiratie. Vanaf 2010 is ze hier actief mee aan de slag gegaan. Het schilderen werd een uitlaatklep en ze vind het mooi steeds weer te ontdekken wat kleuren, vormen en composities met elkaar kunnen doen.
Sabrine vindt het geweldig om iets te creëren, te verbeelden op haar eigen manier. Inspiratie komt overal vandaan. Soms heeft ze nog geen idee wat er op het doek zal komen, begint gewoon of wordt het gaandeweg het werken iets totaal anders dan ze van te voren had bedacht en ontstaat er een nieuw werk.

De afgelopen jaren heeft Sabrine opleidingen expressief schilderen gevolg bij twee voor haar grote leermeesters: Riet Mooren en Marian Filarski. Van 2015-2017 heeft ze gestudeerd aan de Academie Filarski. Daarnaast heeft ze diverse inspiratietrajecten, creatieve trainingen en workshops gevolgd.

In het dagelijkse leven werkt Sabrine als adviseur leren & ontwikkelen. Hier komen haar passies samen: mensen begeleiden op hun pad van persoonlijke groei en ontwikkeling. Haar opleidingskundige expertise zet ze ook in bij het lesgeven en inspireren in haar eigen atelier.

Kunstwerken

Dit zijn kunstwerken van Sabrine. Het zijn thumbnails. Klik op de afbeelding voor een volledig beeld.