Noud van de Ven

Contactgegevens

Noud van de Ven

Heerbaan 109
6566 EG, Millingen aan de Rijn
t:   06-18613392
e:  astrid.noud.vandeven@gmail.com
w:

Over Noud

Noud leidde acht jaar lang het bestaan van een globetrotter en vond inspiratie in het ‘kroepoek’ dak van het station in Tilburg, waar hij studeerde. Door het vertrekpunt van zijn reizen ook spiegelbeeldig te laten afdrukken; werd het een perfect uitdrukkingsmiddel voor zijn monumentale collages. Zie een van zijn mandala’s.
Noud exposeerde in de VS, het Europees parlement in Luxemburg en had gelijktijdig een 1-manstentoonstelling in de Tilburgse Stadsschouwburg en het Kultureel Sentrum. Hij is zich daarna weer gaan toeleggen op het schilderen en zoekt het boeiende samenspel tussen kleur en beweging om de energie die alles doordringt uit te drukken.

Kuno, onze jongste zoon, is 32 jaar en maakt heel conscentieus en intuïtief werk dat doet denken aan de zachte kleurvlakken van Mark Rothko. Anders dan het werk doet vermoeden schildert hij heel bewust met weloverwogen kleuren en penseelstreken. Niet alleen door zijn beperking maar vooral ook door de kwaliteit en oorspronkelijkheid van zijn werk kan hij een bijzondere bijdrage leveren aan deze kunstroute.

Noud van de Ven: Vier elementen
Noud van de Ven: Bruisende Stad
Noud van de Ven: Lezende Lau
Noud van de Ven: Vitruviaanse Mens
Kuno van de Ven: Alla Rothko 2
Kuno van de Ven: Rood Bruin