Noud Bles

Contactgegevens

Noud Bles

Europalaan 52
6691 CH Gendt
t: 06-44950528
w: www.noudbles.nl
e: noudbles@hetnet.nl

 

Over Noud

Noud Bles begon met schrijven van gedichten, daarna kwamen korte verhalen, romans, columns, feuilletons en incidenteel vertalingen. Zijn gedichten zijn toegankelijk, kennen verrassende thema’s en hebben vaak een opmerkelijk helder woordgebruik. Zijn korte verhalen en romans vertonen bewust en onbewust gekozen verbindingen met de realiteit en maken vandaaruit gedurfde omzwervingen naar onalledaagse tijden en plaatsen.

Laatste gepubliceerde gedicht: Arboretum voor coronawandelaars in literair tijdschrift Bühne (voorjaar 2021).
Laatste gepubliceerde korte verhaal: Het sprekende portret in Noud Bles Editie (speciale uitgave van tijdschrift Bühne, voorjaar 2020). Laatste roman verscheen in april 2020 bij Uitgeverij Aspekt: Bevrijdingsvuur (2e herziene druk).

Noud Bles werkt aan een nieuwe roman (de achtste) die in 2022 of 2023 zal verschijnen. Zijn gedichten en verhalen worden opgenomen in tijdschriften en bloemlezingen zoals Langs brede rivieren (Rainbow 2019), Eén zwaluw maakt geen zomer (Rainbow 2020) en Hier loop ik dan (Rainbow 2021). Naast het schrijven van proza en poëzie organiseert hij literaire activiteiten, waaronder het maken van speciale reizen, en treedt hij op met zijn eigen werk.

Publicaties

Dit zijn enkele  publicaties van Noud.