Marjon Meulenbrugge

Contactgegevens

Marjon Meulenbrugge

Jagerskamp 46
6932 BW Westervoort
t: 06-48003464
w: floremetart.nl
e: info@floremetart.nl

Over Marjon

Marjon is vormgever met natuurlijke materialen en maakt Natural Art. De puurheid, eenvoud en schoonheid van de natuur raakt haar telkens weer en verwerkt ze tot objecten met een verhaal. Vanuit de bloemsierkunst en haar passie voor de natuur is zij blijvende natuurlijke objecten gaan maken die iets vertellen over een persoon, bedrijf, gebeurtenis in je leven. Zo is ze als autodidact gegroeid en heeft ze in 2015 haar eigen bedrijf gestart.

Ze maakt eigen objecten en werk in opdracht. Voor bedrijven bv. een aankleding van een vijver, een wandobject in een hal, eyecatcher in een grote serre waarbij een object weergeeft wat het bedrijf uit wil stralen. Voor particulieren wordt in overleg bepaald wat een kunstwerk mag uitbeelden, passend in het interieur.

Ook maakt Marjon herinneringsobjecten om een periode of een gebeurtenis in iemands leven vorm te geven. Dit kan ook onder haar begeleiding zelf worden gemaakt tijdens een workshop 1 op 1 of in een kleine groep gelijkgestemden.

De bloemsierkunst heeft ze niet helemaal gedag gezegd; ze maakt heel persoonlijk afscheidsbloemwerk waarbij het karakter van de overledene terug te zien is in het bloemstuk.

Dit zijn kunstwerken vanĀ  Marjon. Het zijn thumbnails. Klik op de afbeelding voor een volledig beeld.