Landgoed De Brouwketel

Contactgegevens

Landgoed De Brouwketel

Brouwketel 1
6851 ZX Huissen
t: 06-41282001
w: landgoeddebrouwketel.nl
e: info@landgoeddebrouwketel.nl

Over Landgoed De Brouwketel

Landgoed de Brouwketel is een bruisende plek in de uiterwaarden van de Rijn. Er woont hier een diverse community met oa een kunstenaar, tuinders, een klimaatonderzoeker, een instrumentenbouwer, kruidengeneeskundige in opleiding, een dansdocent en 4 kinderen. Levensgenieters die hun best doen om zo zelfvoorzienend mogelijk te leven. Dat uit zich onder andere in een Zelfoogsttuin waar mensen uit de hele omgeving hun groente kunnen komen oogsten, maar ook door ons landgoed open te stellen om anderen te inspireren. Ook organiseren we regelmatig meewerkdagen en concerten.

Tijdens het weekend van de Kunst-, Cultuur- en Natuurroute in het 2e weekend van september  is de Brouwketel een locatie waar een heleboel gebeurd, een KunstenKnooppunt.

 Er exposeren verschillende artiesten en er zal muziek te horen zijn. Een bar voor de nodige versnaperingen en er worden  workshops op gebied van kunst, cultuur  en natuur gehouden.

Een heerlijke plek om gewoon een hele middag te chillen. Vorig jaar schreef een bezoeker van het 3 Oever Festival over ons: “We zijn naar de Brouwketel geweest en niet verder gekomen. Het was prachtig weer en er was veel te zien. Leuke optredens en hartelijke ontvangst, een heerlijke plek.”

Foto's

Dit zijn foto’s van Landgoed De Brouwketel. Het zijn thumbnails. Klik op de afbeelding voor een volledig beeld.