Kunst-Cultuur-Natuurroute ‘Ode aan 3 Oevers’

Op 11 en 12 september 2021, tijdens het weekend van de Open Monumentendagen, vindt de jaarlijkse Kunst-Cultuur-Natuurroute ‘Ode aan 3 Oevers’ plaats in de Gelderse Poort. 

Ruim 80 kunstenaars exposeren in hun eigen atelier of op een andere bijzondere locatie in de Gelderse Poort (gemeenten Zevenaar, Berg en Dal en Lingewaard). Op ruim 40 locaties is kunst te bekijken. Er zijn drie mooie routes uitgezet. Op een aantal locaties zijn optredens en andere activiteiten gepland. We willen er een mooie cultuur- en natuurbeleving van maken.

Praktische informatie en leeswijzer

De openingstijden van de exposities zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur, tenzij de deelnemer daar zelf op een andere wijze over communiceert.

Op deze website vind je onder de kop Kunst- en Cultuurroute de informatie over het weekend van 11 en 12 september.
In het onderstaande snelmenu kun je ook al kiezen voor ‘snel naar de route‘ en ‘snel naar de programma’s

De informatie over de deelnemende kunstenaars en expositielocaties kun je vinden onder de kop ‘Deelnemers‘. Dit is de algemene informatie over de deelnemers. Er staat dus niet bij waar de kunstenaar in het weekend van 11 en 12 september exposeert. Die informatie kun je vinden bij de routes, waar de namen van de kunstenaars bij de locaties staan waar ze exposeren met een aanklikbare link naar hun informatiepagina.

Deze links zijn, in tegenstelling tot andere links op deze website, niet oranjegeel gekleurd, vanwege de leesbaarheid, maar je kunt ze dus wel aanklikken.