Ilse Aarsman

Contactgegevens

Ilse Aarsman Beeldende Kunst
Atelier – Galerie – Advies – Cursussen

Noordhoeksestraat 2
6665 LE DRIEL
Tel.      06 360 03 833
info@ilseaarsman.nl
www.ilseaarsman.nl

Ilse Aarsman (1964) volgde haar opleiding aan de Academie voor Beeldende kunsten te Utrecht, daar is de liefde voor het model schilderen ontstaan. Vrouwen voeren vaak de boventoon op de doeken. De schilderijen hebben een sterke kracht door de werking van het licht en een warm en helder kleurgebruik.
Het recente werk maakte Ilse Aarsman tijdens reizen door de Alpen, Toscane en Frankrijk. Krachtig neergezet met een losse toets, lijkt het alsof het landschap in beweging is. De landschappelijke taferelen appelleren aan de verbeelding van de toeschouwer. Het laatste werk neigt zelfs naar volledige abstractie. Je moet zoeken naar het beeld, de lucht, de bergen.
De website www.ilseaarsman.nl geeft een impressie van het werk met een diversiteit aan technieken, waarbij onder andere gebruik is gemaakt van olieverf, acryl, inkt en krijt. Aarsman exposeert regelmatig in Nederland en Frankrijk. Ze woont en werkt in Driel (tussen Arnhem en Nijmegen) en in de Franse Bourgogne waar zij een tweede atelier heeft in een oude Franse wijnhoeve uit 1881.

Ilse Aarsman geeft haar liefde voor beeldende kunst graag door aan anderen. Dit doet ze door middel van cursussen en workshops in haar ateliers in Driel en Frankrijk.